Bli sponset av Royal Purple

Vi vet at fornøyde kunder er de beste “selgere.” Vi vil gjerne gi produkter til utvalgte racing team imot at de reklamerer for våre produkter. Hvis du kunne tenke deg å bli sponset, vennligst e-post info@royalpurple.no  med informasjon og bilder av bilen, motorsykkelen, go-karten, teamet etc.

Hvis du ønsker det, så  vil vi ta hånd om alle dine oljerelaterte behov og også utstyre laget med caps, skjorter og klistremerker. Til gjengjeld vil du dele ut tilsendt reklame og fortelle hva du synes om våre produkter og hvordan potensielle kunder kan komme i kontakt med oss.

Et eksempel på typisk passivt sponsoropplegg.

Hos de fleste firmaer er sponsing noe som ikke blir fulgt opp. Sponsoren deler ofte ut noen varer eller penger til den som blir sponset, mot at det settes  på noen klistremerker på kjøretøyet til gjengjeld, og alle håper at dette vil være fornuftig  bruk av ressurser for å markedsføre deres produkter. Dessverre så  har sponsoren på denne måten ingen grunnlag for å vite om kunden kjøper noen varer som følge av dine anstrengelser. Med andre ord så er det vanskelig å finne ut om det lønner seg å sponse  noen. Det er grunnen til at de fleste sponsoravtaler varer kun i en sesong.

Et aktivt sponsoravtale med Royal Purple

Vi i  Royal Purple, velger aktive sponsoravtaler. Da det er veldig mange som ønsker å få produkter gratis, så ønsker vi lage en avtale slik av vi begge tjener penger fra første stund. Den beste grunnen til at vi gir sponsorstøtte, er for at mottakeren av sponsoravtalen skal hjelpe oss å selge våre produkter. Vår fortjeneste kommer fra det vi selger.

Vi har derfor kommet opp med et system som vil gi deg produkter samtidig som du kan tjene penger til din egen sport.

På alle våre produkter får du 40 % rabatt på  utsalgsprisene. Du vil få logoer (klistremerker) og reklamemateriell gratis fra oss, for å bruke det på alt det utstyr du ønsker, bil, trailer etc.

Du kan nå selge våre produkter til alle du møter med 30% rabatt. (Dette gjelder kun på første gangs kjøp av RP oljer.) Når dine kunder bestiller varer som blir fakturert direkte fra oss og nevner ditt navn som referanse vil de få 20% rabatt. På alle disse salg vil du motta 10% fortjeneste. På alle senere salg til samme kunde vil du få 20% provisjon.

Fortjenesten kan du bruke til å betale varer du kjøper fra oss. Når sesongen er over, vil vi enten fakturere deg for varer tatt ut, eller sette pengene inn på din konto med det eventuelle beløp vi skylder deg.

Fra deg trenger vi bilder av deg og ditt utstyr, samt uttalelser om vårt produkt, som vi vil kunne bruke  i reklamen for våre produkter:

De som skaffer oss mange nye kunder vil det være lønnsomt å sponse.

info@royalpurple.no