Smøreprodukter

Syntetiske smøremidler for bruk hvor det forekommer syrer. Laget for bruk i surt miljø for å kunne forlenge oljebytteintervallene og for å holde utstyret rent.

2-takts motorolje med Synerlec® for gassdrevne motorer. En avleiringsfri, drivstoffbesparende, helsyntetiske olje som vil redusere både vedlikehold og driftsomkostningene.

En supertøff, parasyntetisk stenboreolje for borerigger som er laget for å øke levetiden på luftboremaskin

Barrierevæske for mekaniske pakninger. En superren ikke-reaktiv helsyntetisk væske som gir meget god smøring og kjøling for doble og tandem mekaniske pakninger.

Barrierevæske for double and tandem mekaniske pakninger. Anbefalt for bruk ved høye temperaturer når nitrogen spyling ikke brukes og når FDA renhet ikke er et krav.

Anbefales å brukes til stempelkompressorer som arbeider med gasser av hydrogen, nitrogen, etylen, karbon dioksid, metan, etan, butan, propan, propylen, helium, LPG, etc Cap™ blir vanligvis brukt i gass gjeninjeksjons kompressorer.

Manuell girolje med Synerlec®. Møter kravene til Caterpillar TO-4; Allison C-4, CF-2 and CF; Eaton; and Dana manuelle girkasser.

Et litiumsfett med høy filmstyrke som motstår at oljen s I fettet skiller seg på grunn av høye sentrifugale krefter som oppstår når kuplingene roterer.

Supersterk helsyntetiske smøreolje for dieselmotorer med Synerlec®. Anbefalt for dieselmotorer som bruker diesel med høyt svovelinnhold, slik som finnes ofte i Sør- Amerika, Afrika, Asia og Mexico.

En syntetisk varme og kjølevæske med varmeledene egenskaper som overgår andre lignende væsker med 50 til 100 %. Systemet holder seg renere og dens flytbarhet ved lave temperaturer gjør det overflødig at væsken bør tappes ut når anlegget stenges når det er kalt.

Helsyntetiske hydraulikkolje med Synerlec®. En biologisk nedbrytbar hydraulikkolje, som gir høy yteevne og beskytter utstyr og miljø. En olje for de som er opptatt av miljø og maskiners levetid.

Max ATF® Helsyntetisk automatgirolje

Max ATF er en syntetisk, høy ytelse, automatgir væske. Dens lave co-effecient av friksjon og høy film styrke bidra til å redusere varme og slitasje. I tillegg er Max ATF oksidasjon mer stabile enn andre overføring væsker lengre væske livet.

Max ATF er anbefalt for et bredt utvalg av sendinger. Se vår »Anbefales bruk diagram for spesifikke anvendelser.

Max ATF reduserer friksjonsvarmen slik at den forlenger levetiden til automatgiret ditt. Automatisk giroverføring genererer mye varme og er avhengig av overføringsvæsken for kjøling og beskyttelse. Mer enn 90 prosent av alle automatgirfeil er forårsaket av overoppheting, en 20 ° C reduksjon i væske temperaturen kan fordoble levetiden til giroverføring (Kilde: Perma Industries, Inc.).

Max ATF er fullt kompatibel og kan blandes med andre automatgir væsker, men for de beste resultatene tapp ut eller skyll ut den nåværende olje og fyll på med Max ATF.

Maxchain

Max-Chain® kjedesprayfett

 Max-Chain® anbefales for bruk på kjeder og åpne gir som har støvete arbeidsforhold.

Max-Chain® har en spesialutviklet syntetisk smøreteknologi for å gi kjeder, gir og åpne friksjonsflater en usedvanlig god beskyttelse selv under fuktige og etsende forhold.

Max-Chain® er en unik smøremiddel som kleber seg fast til overflaten med stor styrke. den er utblandet i et løsningsmiddel så overflaten tørker hurtigere. Det kan med lettet påføres enten med spray eller med kost. etter at det er påført vil løsningsmiddelet fordampe og etterlater en tørr vokslignende film som sitter som klistret til overflaten. Denne ikke-klebrige film vil motvirke til at støv og andre partikler vil feste seg til overflaten.

 EP egenskapene til Max-Chain® vil dramatisk redusere slitasjen og kraftig forlenge brukstiden på utstyret. Max-Chain® kan påføres overflater med temperaturer inntil 204 grader Celsius.( etter at løsningsmiddelet har fordampet) og vil være en utmerket beskyttelse mot rust og korrosjon.

Kontakt oss før bruk når Max-Chain® skal anvendes i meget høye temperaturer.

Max EZ® er en avansert servostyringsolje laget for å kunne gi maksimal effekt både når det gjelder brukstid ytelse på alle typer servo-styringer.

Max EZ® er laget av en blanding av utvalgte syntetiske baseoljer samt  Royal Purples egenutviklede Synerlec® oljetilsetning teknologi. det vil få utstyret til å gå kjøligere, mindre vibrasjoner, stillere, varer lengre og blir mer effektivt.

Max EZ® is blandbart med vanlige typer servostyringsoljer og er vennlig ovenfor servopakningene.

Prøv Royal Purple® servostyringsolje i dag og oppdag forskjellen!

Maxfilm® har høy styrke på smørefilmen, kan brukes i en rekke smøreanvendelser. Den er helsyntetiske og meget effektiv til å penetrere selv på de vanskeligste steder. Dens egenskaper utmerker seg i en rekke forskjellige bruksområder.

Maxfilm® er meget penetrerende, samtidig som den rengjør og løser opp rustne deler. Etter at den er påført vil den tørke til et klebrig film med sterkt vedheng til alle typer metaller. Den vil gi en langtidsvirkende  beskyttelse mot korrosjon, rust og slitasje.

Maxfilm® er anbefalt for:

Frigjøring av fastlåste eller fastrustne deler som mutre, bolter, låser, hengsler etc.
Smører elektriske og luftverktøy, hengsler, kjeder, låser, ruller, åpne gir, skytevåpen, fiskeutstyr, hageverktøy, etc.
Beskytter og vedlikeholder deler som lagres, også framonterte maskindeler og stålwire, etc. mot rust og korrosjon.
Brukes som skjæreveske for boring og kutting av både stål og aluminium.
 Forpakning

 Part Number

Kartong med 12 stk 320ml spraybokser15330
 Egenskaper*
 Viskositet
cSt @ 40°C2.5
cSt @ 100°C1.1
SSU @ 100°F35
SSU @ 210°F30
 Tenntemperatur °C41 min.
*De kan variere noe

Max-Gear® er anbefalt for bruk i girkasser / kardanger i personbiler, lastebiler, bobiler og båtgir, der hvor det er spesifisert en API GL-5 eller GL-4 girolje.

 Max-Gear® er en supersterk GL-5 girolje som er laget for å beskytte gir mot høye belastninger og gi maksimal kraftoverføring til hjulene. Den er bedre enn andre GL-5 giroljer fordi den forener beste kvalitets syntetiske baseoljer med Royal Purples egen Synslide® oljetilsetnings teknologi.

Max-Gear® får girene til å rotere jevnere, stillere, kjøligere og lengre uten reparasjoner.

Alle viskositeter av Max-Gear® er laget med en hypoid friksjonsforbedrer som er nødvendig for bruk i clutch eller kon differensialer. Det er ikke behov for andre oljetilsetninger.

Monteringsolje med Synslide®. Innehar stor filmstyrke og er helsyntisk og er laget for å brukes når utstyr settes sammen igjen etter reparasjoner.

Den er høytytende smøreolje for industrielle anvendelser for utstyr med høy hastighets maskiner.

Høyeste kvalitet helsyntetiske smøremiddel laget spesielt for å øke service intervallene på stempelkompressorer brukt for hydrokarbongass. Den tar hensyn til at det kan være katalysatorer som er følsomme ovenfor svovel i systemet

Laget for bruk på gir med høy belastning og steder det er mye støv og forurensninger Lett å påføre enten med kost eller spray.

Et aluminiumsbasert helsyntetiske smørefett med høy ytelse, laget for bruk på mange forskjellige typer maskineri som anvendes i papir og pulp industriene.

For kompressorer, pumper, turbiner og annet produksjonsutstyrt. . Anbefalt brukt på lufkompressorer, pumper, turbiner, lagre og andre steder hvor en ønsker høyeste beskyttelse, men ikke har råd til helsyntetiske smøremidler.

For papirmaskiner. En kvalitetsolje laget for å fjerne lagerslitasje og avleiringer som er typisk for papirmaskiner.re

Godkjent for FDA / USDA H-1 anvendelser. Anbefalt for bruk i kompressorer, pumper, girbokser, lagre, blåsere eller for de fleste typer maskiner og utstyr brukt i matvare eller farmasøytiske industrien.

For gassdrevne motorer. En helsyntetiske kvalitetsolje for 4-takts motorer som går på naturgass. Produserer veldig lite med sot og er drivstoffbesparende.

For gassdrevne motorer. Laget for motorer drevet med gass som inneholder mye svovel. Den rengjørende effekt av syntetiske baseoljer gjør at motoren holdere seg ren fra sot samtidig som den beskyttet mot stoffer i drivstoffet som er korroderende.

En skånsom og effektiv metode for å fjerne avleiringer og slam fra utstyr mens det går.

Beste helsyntetiske motorolje med Synerlec®. Anbefalt for bruk i bensin og dieselmotorer, for både bil, båt og reservestrømsmotorer.

Fra 750 forhandlere til mer enn 15.000 på fem år

31 desember 2008, skrevet av AftermarketNews

PORTER, Texas — For fem år siden var Royal Purple mest kjent for produksjon av syntetiske smøremidler til det industrielle marked. Likevel, i dag, er selskapet blitt mest kjent for sine smøreprodukter innen forbrukermarkedet.

Det som de beskriver som en enkel “101 markedsføring,” har gjort Royal Purple stolt over å si at de har vokst fra 750 butikkforhandlere for fem år siden, til mer enn 15.000 forhandlere i dag.

“Vi forsøkte å komme inn på forbrukermarkedet i flere år, uten større hell, forteller Royal Purples konsernsjef Lee Culbertson”, men da vi bestemte å gjøre en felles innsats og ansatte en person for dette, [forbrukermarkedet], tørr jeg si at vi ble litt overrasket over veksten.”

Denne felles innsatsen har gjort Royal Purple til den raskest voksende syntetiske smøreoljeprodusent i USA ifølge selskapet. Royal Purple er nå den tredje mest solgte syntetiske motorolje i USA, kun bak Mobil1 og Castrol Syntec, i henhold til NPD data.

VP for forbrukersalg, Mark McFann gir mye av suksessen til  ‘Marketing 101’ markedsføringsprinsipper og filosofi. Alt begynner med fokus på produktets kvalitet og ytelse. Ta vare på disse ting først og fremst, så vil alt annet falle på plass, sier McFann.

I et nylig intervju, kom han med andre viktige prinsipper som skal til for å oppnå en suksess i markedet.

Tørr å være annerledes, skill deg ut
Fra navnet Royal Purple, til å markedsføre den lilla fargen på emballasjen, og å produsere sin egen oljeoppskrift med navnet Synerlec, så går Royal Purple annerledes fram og skiller seg ut fra andre selskaper som selger til forbrukere. “Hvis alle andre markedsfører sine produkter på samme måte, da er det en god indikator for oss at vi gjør det på en annen måte, sier McFann. “Ta for eksempel racing. Mange tror at hvis vi bruker millioner på å sponse racing så vil det gi suksess, men vi mener det ikke er verdt pengene å forsøke å utkonkurrere vår rivaler i å dele ut penger bare for bli sett. Men vi vil opprettholde en tilstedeværelse (i racing) for R&D, men vi føler at vi får mye bedre uttelling på vår investering i andre aktiviteter.

Vær selektiv med distribusjonen 
McFann mener det er bedre å la tilbudet ligge noe bak etterspørselen. “Vi har med respekt sagt nei til flere distributører, sier McFann. “Vi vil ikke oversvømme markedet og stilltiende oppmuntre distributører til å selge oljen basert på pris, i motsetning til kvalitet.  Vi ønsker å opprettholde et kvalitetsstempel også når det gjelder forhandlere.

Holde fokus og la produktet utvikle seg
Vi innser at det som brakte suksess i går, ikke vil  nødvendigvis gi suksess i morgen, sa McFann, “Så lenge vi er klar over at endringer i markedet er konstant, og det at vi er ærlige mot oss selv og våre prinsipper, da tror vi Royal Purple vil fortsette å vokse også i årene som kommer.”

Anbefalt å brukes på EMD / GE dieselmotorer med sølvbelagte lagerflater.

En superren, energibesparende hydraulikkolje som har en meget sterk oljefilm som beskytter mot slitasje og oksidasjon. Varer mye lengre enn andre hydraulikkoljer og motvirker lekkasjer i pakningene

For bruk i lave temperaturer. En superren, energibesparende hydraulikkolje for bruk under lave temperaturer, som har en meget sterk oljefilm, som beskytter mot slitasje og oksidasjon. Varer mye lengre enn andre hydraulikkoljer og motvirker lekkasjer i pakningene

Gir meget god beskyttelse. Royal Purple’s bestseller når det gjelder giroljer for industrien. Den er konstruert slik at den smører og beskytter under så å si alle situasjoner.

En girolje med supersterk oljefilm som inneholder glatte syntetiske molekyler og spesielle tilsetninger mot slitasje. Resultatet er en smøreeffekt som er ideell for wormgear.

For luftkompressorer og andre industrielt utstyr. Royal Purple’s bestseller når det gjeller generell smøreolje brukt I industrien. For bruk I kompressorer, pumper, lagre, gir, luftverktøy etc.

Helsyntetiske Universalolje for industrien. Anbefalt til bruk i gass og dampturbiner, blåse og vakuummotorer, lagre, gir, luftverktøy etc Synfilm® GT burde tas i betrakting i stedet for Synfilm® når: Temperaturen i oljesumpen overstiger 90°C. Den har forbedret flyteegenskaper ved lavere temperaturer. Det same gjelder når Synfilm® ikke har den ønskede viskositet.

Anbefalt når gassturbinene har uvanlige driftsforhold og når turbinfabrikanten spesifiserer oljer uten EP tilsetninger. Godkjent av Solar Turbines

For hydrokarbongass. En olje for lange oljebytte intervaller. Den har meget sterk oljefilm som øker brukslengden for skrue, sentrifugal, stempel og andre kompressorer, som blir brukt i sammenheng med hydrokarboner.

For stempel- luftkompressorer.En helsyntetiske smøreolje for lang oljebytte intervaller, som sparer energi.

En oljesmørning som har sterk oljefilm som er spesielt laget for bruk i sentralsmøresystemer som bruker luft for forstøvning av smøremiddelet.

Anbefalt for landbrukstraktorer hvor gir, hydraulikk, differensial, våte bremser har felles oljesump.

En supersterk og enorm klebrig smøremiddel for bruk på overflater hvor friksjonsflatene sklir mot hverandre.

Som skal tåle maks belastninger. Et klebrig tyktflytende fett som vil beskytte når det er ekstreme tyngdebelastninger og lave turtall eller lave hastigheter på glideflater. Det kan brukes i våte og varme miljøer hvor EP additiver fungerer dårlig og også taper smøreeffekten.

Spesiallaget smørefett med EP tilsetning. Anbefalt til bruk ved lave hastigheter og høye temperaturer, der hvor et tykt smørefett passer best til forholdene.

For girbokser. Et slitesterkt smørefett laget på aluminiums basert smøreteknologi for å smøre girbokser som trenger tyktflytende fett på grunn av lekkasjer og høye belastninger Et slitesterkt smørefett laget på aluminiumbasert smøreteknologi for å smøre girbokser som trenger tyktflytende fett på grunn av lekkasjer og høye belastninger

For ekstreme belastninger. Har alle fordelene med Synergy® og er anbefalt der hvor det er høye belastninger, som f.eks. rykkbelastninger, høye temperaturer, og lav hastighet.

Er anbefalt på wormgir der hvor det er høye belastninger, høye temperaturer, og lav hastighet

Som skal tåle maks belastninger. Er anbefalt på åpne gir, glideflater, bushings, kuplinger, kabler etc., der hvor det er høye belastninger, høye temperaturer, og lav hastighet

Et utmerket produkt for å hindre at komponenter som mutre og bolter blir vanskelige å separere. Er godkjent for bruk der det kan komme i kontakt med matvarer.

Klart helsyntetiske smørefett for bruk i utstyr til matvareproduksjon. Et fargeløst H1smørefett basert på aluminium som ikke lager flekker, tørker ikke inn og er biologisk nedbrytbart. Godkjent av USDA for bruk i matvareproduksjonen av kjøtt og fjærkre.

Hvitt helsyntetiske smørefett for bruk i utstyr til matvareproduksjon. Et aluminiumsbasert hvitt H-1 smørefett. Godkjent av USDA for bruk i matvareproduksjonen av kjøtt og fjærkre. Er laget spesielt for bruk der det kan komme i kontakt med matvarer.

Et aluminiumsbasert smørefett med meget høy ytelse, som kan brukes til en mengde applikasjoner som lagre og andre friksjonsflater.

Spesiallaget smørefett for helt unike applikasjoner. Anbefalt for bruk i lagre som operer med høye hastigheter og ved lave temperaturer slik at lettflytende smørefett er nødvendig.

Et superrent helsyntetisk smørefett som ikke lar seg påvirke av kjemikalier og er helt fri for urenheter som ofte kan finnes i andre typer smørefett. Etterlater ikke noen form for avleiringer på friksjonsflatene. Anbefalt for bruk i anvendelser som er meget krevende, som når produkter som nitrogen hydrogen, helium, karbonmonoksid, naturgass, metan, etan, propan, butan, etylen, etc. bearbeides

Helsyntetisk airconditionolje med Synerlec®. En olje som forlenger oljeskiftintervallene med en meget sterk oljefilm som gir overlegen beskyttelse til både roterende, skrue og stempelkompressorer brukt i airconditioning.

En korrosjonshindrende olje. Forhindrer oksidasjon og rust. Anbefalt for bruk når motorer og girbokser eller andre mekaniske systemer skal settes bort og ikke brukes for en stund som for eksempel 1 år eller lengre

Inneholder spesielle kjemikalier som penetrerer og smører slik at det forlenger brukstiden av wire. Det kan anvendes i alle typer temperaturer og arbeidsmiljø, slik som i marine, anlegg og fjell og tunnelarbeid.e