Salgs & Leveringsvilkår

Her finner du de betingelser som gjelder for handel med royalpurple.no

Bestilling

Du kan sende inn din bestilling av varer via royalpurple.no og ved å velge den/de varer som du ønsker å kjøpe. Deretter går du til betalingsmodulen for å betale. Alle priser er i norske kroner (NOK) og inklusiv 25 % mva.

Via Klarna kan du enkelt velge å betale omgående, med faktura, delbetale eller om du vil utsette betalingen. royalpurple.no sender varen ( e ) hjem til deg. Normalt 1-3 dager leveringstid.

Når du legger inn en bestilling, tilbyr vi at du kjøper de valgte produktene i overensstemmelse med disse betingelsene. Når royalpurple.no aksepterer bestillingen din, vil du motta en ordrebekreftelse som sendes til den e-postadressen som du oppga på bestillingsskjemaet.

Selv om royalpurple.no bestreber seg på å levere alle produkter som er oppgitt i ordrebekreftelsen, kan det oppstå situasjoner hvor royalpurple.no ikke kan levere produktene. I slike tilfelle vil royalpurple.no kontakte deg og foreslå ev. å levere et annet produkt. Hvis du ikke er interessert, vil royalpurple.no annullere bestillingen av de produkter som ikke kan leveres og trekker fra kjøpesummen for disse produktene. Utover dette kan du ikke gjøre noen krav gjeldende overfor royalpurple.no

Priser

Prisene på produktene fremgår av nettstedet utenfor det enkelte produktet, og på ordrebekreftelsen og etterfølgende tilsendt faktura. Alle priser er i norske kroner (NOK), inkludert mva.

Betaling

royalpurple.no er opptatt av en 100% trygg og sikker handelsopplevelse. Alle kjøp som gjøres vil trygt behandles med/via betalingstjenesten – PayPal.

Levering

Varer til privat kunder sendes med Bring klimanøytral servicepakke og kan spores hele veien gjennom. Du vil motta et sporingsnummer for levering. Du vil få beskjed på SMS når pakken har ankommet hentested.

Er varen forsinket eller i restordre, vil du normalt få beskjed om forventet leveringstid via e-post.

Hvis det oppgis på ordren at varen kan stilles ved døren, overgår ansvaret for varen til kunden i det øyeblikket transportøren stiller varen ved den av kunden oppgitte leveringsadresse.

Fraktpriser

Vi har gode fraktbetingelser. Nøyaktig fraktpris vil du få oppgitt før du betaler.

ANGREFRIST & ANGRERETT

Du har 14 dagers angrefrist/returrett fra produktet er levert. Hvis du vil benytte retten til å returnere et produkt, kontakter du oss via kontaktskjema på royalpurple.no. Deretter må du for egen regning sende produktet tilbake til oss.

Når du sender et produkt i retur, må det være i samme stand som da du mottok det, og det må altså være i original og uåpnet emballasje. Du får pengene tilbake så snart vi har mottatt produktet i retur og sett at det er som nytt. Pengene vil etterfølgende refunderes via PayPal.

Kontaktinformasjon ved bruk av angrerett eller spørsmål i forbindelse med dette:

CAN IMPORT AS
3. Bera terrasse 30E
3026 DRAMMEN

Epost: post@royalpurple.no

Org.nummer: 917 023 883

Tilbakebetaling

Dersom kunden hever kjøpet ved forsinket levering eller ved reklamasjon vil tilbakebetaling skje innen 14 dager. Fristen for tilbakebetaling gjelder også ved bruk av angreretten.

Feillevering og defekte varer

Sjekk leveringen med det samme du har mottatt den. Hvis du mot forventning skulle motta feil eller defekt produkt, må du raskest mulig orientere oss per e-post post@royalpurple.no Merk hva feilen eller defekten består av. Sørg for at ordrenummeret vises tydelig i e-posten.

Ikke hentede varer

Om du ikke henter din forsendelse vil du bli fakturert 250,- som dekker returporto + administrative kostnader. Deretter returneres varen til royalpurple.no

Garanti

Hos royalpurple.no har du 5 års garanti. Feil på vare skal reklameres via reklamasjonsskjema så snart feilen er oppstått via nettsiden. Kunden står selv ansvarlig for og sende inn varen til royalpurple.no

Forbehold

Vi tar forbehold om utsolgte produkter, pris- og korrekturfeil, samt manglende leveranse fra våre leverandører.

Forbrukssikkerhet

Som kunde hos royalpurple.no har du alltid de rettigheter som fremgår av Forbrukerrådet. Du kan lese mer om Forbrukerrådets veiledning her:
http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/garanti-og-reklamasjon