SMØREPRODUKTER

Acivac™ & Acilube™Acivac™ & Acilube™ Syntetiske smøremidler for bruk hvo
r det forekommer syrer. Laget for bruk i surt miljø for å kunne forlenge oljebytteintervallene og for å holde utstyret rent.

Aegis® 2-takts motorolje med Synerlec® for gassdrevne motorer. En avleiringsfri, drivstoffbesparende, helsyntetiske olje som vil redusere både vedlikehold og driftsomkostningene.

Air Hammer Oil Premium stenboreolje med Synslide®. En supertøff, parasyntetisk stenboreolje for borerigger som er laget for å øke levetiden på luftboremaskin

Barrier Fluid FDA® Barrierevæske for mekaniske pakninger. En superren ikke-reaktiv helsyntetisk væske som gir meget god smøring og kjøling for doble og tandem mekaniske pakninger.

Barrier Fluid GT® Barrierevæske for double and tandem mekaniske pakninger. Anbefalt for bruk ved høye temperaturer når nitrogen spyling ikke brukes og når FDA renhet ikke er et krav.

CAP™ Sylinder og pakningsmørning med Synerlec®. Anbefales å brukes til stempelkompressorer som arbeider med gasser av hydrogen, nitrogen, etylen, karbon dioksid, metan, etan, butan, propan, propylen, helium, LPG, etc Cap™ blir vanligvis brukt i gass gjeninjeksjons kompressorer.

CMT™ Manuell girolje med Synerlec®. Møter kravene til Caterpillar TO-4; Allison C-4, CF-2 and CF; Eaton; and Dana manuelle girkasser.

Coupling Grease Fett for kuplinger med Synslide® Et litiumsfett med høy filmstyrke som motstår at oljen s I fettet skiller seg på grunn av høye sentrifugale krefter som oppstår når kuplingene roterer.

Dezel Hi-Base® Supersterk helsyntetiske smøreolje for dieselmotorer med Synerlec®. Anbefalt for dieselmotorer som bruker diesel med høyt svovelinnhold, slik som finnes ofte i Sør- Amerika, Afrika, Asia og Mexico.

Hy-Therm™ 707 En syntetisk varme og kjølevæske med varmeledene egenskaper som overgår andre lignende væsker med 50 til 100 %. Systemet holder seg renere og dens flytbarhet ved lave temperaturer gjør det overflødig at væsken bør tappes ut når anlegget stenges når det er kalt.

Marine Hydraulic Oil™ Helsyntetiske hydraulikkolje med Synerlec®. En biologisk nedbrytbar hydraulikkolje, som gir høy yteevne og beskytter utstyr og miljø. En olje for de som er opptatt av miljø og maskiners levetid. Les anbefaling!

Max ATF® Automatgirolje. Anbefalt der hvor Ford MERCON® / GM DEXRON® III er spesifisert. Gir en beskyttelse mot rust og korrosjon uten sidestykke.

Max-Chain® Tørrfilm / EP smørefett med Synerlec®. Anbefalt for kjeder og åpne gir som brukes i støvete og forurensete områder.

Max EZ® Helsyntisk servoolje med Synerlec®. En avansert utviklet servo-olje, som er laget for å forlenge brukstiden og for å gi ytet effekt, for servoanlegg.

Maxfilm® Universal sprayfett som smører, penetrerer og beskytter. Den inneholder Synerlec®. Har meget høy styrke på smørefilmen og overgår andre penetrerende smøreoljer i oppløsningseffekt. Den kan brukes til en mengde ting. Det er bare fantasien som begrenser bruken.

Max-Gear® Beste helsyntetiske girolje med Synerlec®. Anbefalt for bruk i biler og båter, både i gir og kardanger.  Er i henhold til API Gl-5 væske

Max-Tuff® Monteringsolje med Synslide®. Innehar stor filmstyrke og er helsyntisk og er laget for å brukes når utstyr settes sammen igjen etter reparasjoner.

Needle Oil Helsyntetiske nålolje med Synerlec®. Den er høytytende smøreolje for industrielle anvendelser for utstyr med høy hastighets maskiner.

NGL-NS™ Kompressorolje for hydrokarbongass . Høyeste kvalitet helsyntetiske smøremiddel laget spesielt for å øke service intervallene på stempelkompressorer brukt for hydrokarbongass.  Den tar hensyn til at det kan være katalysatorer som er følsomme ovenfor svovel i systemet

Open Gear Guard XP Tørrfilm / EP smørefett med Synslide®. Laget for bruk på gir med høy belastning og steder det er mye støv og forurensninger  Lett å påføre enten med kost eller spray.

Paper Mill Grease Helsyntetiske smørefett for papir og pulp industrien med Synslide® Et aluminiumsbasert helsyntetiske smørefett med høy ytelse, laget for bruk på mange forskjellige typer maskineri som anvendes i papir og pulp industriene.

Parafilm® smøremiddel med Synerlec® for kompressorer, pumper, turbiner og annet produksjonsutstyrt. . Anbefalt brukt på lufkompressorer, pumper, turbiner, lagre og andre steder hvor en ønsker høyeste beskyttelse, men ikke har råd til helsyntetiske smøremidler.

Para-Syn® / PM Halvsyntetiske smøreoljer med Synerlec® for papirmaskiner. En kvalitetsolje laget for å fjerne lagerslitasje og avleiringer som er typisk for papirmaskiner.

Poly-Guard® FDA Kvalitet smøreolje, med Purolec® godkjent for FDA / USDA H-1 anvendelser. Anbefalt for bruk i kompressorer, pumper, girbokser, lagre, blåsere eller for de fleste typer maskiner og utstyr brukt i matvare eller farmasøytiske industrien.

Quadrex® 4-takts motorolje med Synerlec® for gassdrevne motorer. En helsyntetiske kvalitetsolje for 4-takts motorer som går på naturgass. Produserer veldig lite med sot og er drivstoffbesparende.

Quadrex® Hi-Base 4-takts motorolje med Synerlec® for gassdrevne motorer. Laget for motorer drevet med gass som inneholder mye svovel. Den rengjørende effekt av syntetiske baseoljer gjør at motoren holdere seg ren fra sot samtidig som den beskyttet mot stoffer i drivstoffet som er korroderende.

Royal Flush Oljesystem rens.  En skånsom og effektiv metode for å fjerne avleiringer og slam fra utstyr mens det går.

Royal Purple® Motor Oil Beste helsyntetiske motorolje med Synerlec®. Anbefalt for bruk i bensin og dieselmotorer, for både bil, båt og reservestrømsmotorer. Les anbefaling!

Royal Purple® 2-Cycle TCW III 2-takts motorolje med Synerlec® for bensindrevne motorer. Anbefalt for bruk både for ferdigblandet og injeksjonsblandet bensin

Syn V EMD™ Helsyntetiske EMD motorolje med Synerlec®. Anbefalt å brukes på EMD / GE dieselmotorer med sølvbelagte lagerflater.

Syndraulic® Helsyntetiske hydraulikkolje med Synerlec®. En superren, energibesparende hydraulikkolje som har en meget sterk oljefilm som beskytter mot slitasje og oksidasjon. Varer mye lengre enn andre hydraulikkoljer og motvirker lekkasjer i pakningene  Les anbefaling!

Syndraulic® Extreme Helsyntetiske hydraulikkolje med Synerlec® for bruk i lave temperaturer. En superren, energibesparende hydraulikkolje for bruk under lave temperaturer, som har en meget sterk oljefilm, som beskytter mot slitasje og oksidasjon. Varer mye lengre enn andre hydraulikkoljer og motvirker lekkasjer i pakningene

Synergy® Helsyntetiske EP girolje med Synerlec® som gir meget god beskyttelse. Royal Purple's bestseller når det gjelder giroljer for industrien. Den er konstruert slik at den smører og beskytter under så å si alle situasjoner.  Les anbefaling Klikk her!

Synergy® Worm Gear Oil Supersterk delsyntetiske girolje med DynaGlyde®. En girolje med supersterk oljefilm som inneholder glatte syntetiske molekyler og spesielle tilsetninger mot slitasje. Resultatet er en smøreeffekt som er ideell for wormgear.

Synfilm® Helsyntetiske smøreolje med Synerlec® for luftkompressorer og andre industrielt utstyr.  Royal Purple's bestseller når det gjeller generell smøreolje brukt I industrien. For bruk I kompressorer, pumper, lagre, gir, luftverktøy etc.

Synfilm® GT med Synerlec® Helsyntetiske Universalolje for industrien. Anbefalt til bruk i gass og dampturbiner, blåse og vakuummotorer, lagre, gir, luftverktøy etc Synfilm® GT burde tas i betrakting i stedet for Synfilm® når: Temperaturen i oljesumpen overstiger 90°C. Den har forbedret flyteegenskaper ved lavere temperaturer. Det same gjelder når Synfilm® ikke har den ønskede viskositet. Les anbefaling, Klikk her!

Synfilm® GTO Gassturbineolje. Anbefalt når gassturbinene har uvanlige driftsforhold og når turbinfabrikanten spesifiserer oljer uten EP tilsetninger. Godkjent av Solar Turbines

Synfilm® NGL Kompressorolje med Synerlec® for hydrokarbongass. En olje for lange oljebytte intervaller. Den har meget sterk oljefilm som øker brukslengden for skrue, sentrifugal, stempel og andre kompressorer, som blir brukt i sammenheng med hydrokarboner.

Synfilm® Recip. Helsyntetiske smøreolje med Synerlec® for stempel- luftkompressorer.En helsyntetiske smøreolje for lang oljebytte intervaller, som sparer energi.

Synmist® med Synerlec® Luftforstøvingsmørning .En oljesmørning som har sterk oljefilm som er spesielt laget for bruk i sentralsmøresystemer som bruker luft for forstøvning av smøremiddelet.

SynTractor™ III & SynTractor™ III WG Universal traktorolje med Synerlec®. Anbefalt for landbrukstraktorer hvor gir, hydraulikk, differensial, våte bremser har felles oljesump.

Synway® Skli og overflatesmørning med Synslide® En supersterk og enorm klebrig smøremiddel for bruk på overflater hvor friksjonsflatene sklir mot hverandre.

Thermasil™ T-100 Syntetisk Silikongelefett med Synslide® som skal tåle maks belastninger. Et klebrig tyktflytende fett som vil beskytte når det er ekstreme tyngdebelastninger og lave turtall eller lave hastigheter på glideflater. Det kan brukes i våte og varme miljøer hvor EP additiver fungerer dårlig og også taper smøreeffekten.

Thermax™ 680 smørefett med Synslide®. Spesiallaget smørefett med EP tilsetning. Anbefalt til bruk ved lave hastigheter og høye temperaturer, der hvor et tykt smørefett passer best til forholdene.

Thermax® Semi-Fluid smørefett. Spesiallaget helsyntetisk smørefett med Synslide® for girbokser. Et slitesterkt smørefett laget på aluminiums basert smøreteknologi for å smøre girbokser som trenger tyktflytende fett på grunn av lekkasjer og høye belastninger Et slitesterkt smørefett laget på aluminiumbasert smøreteknologi for å smøre girbokser som trenger tyktflytende fett på grunn av lekkasjer og høye belastninger

Thermyl-Glyde® Gir og lagerolje med Synslide® for ekstreme belastninger. Har alle fordelene med Synergy® og er anbefalt der hvor det er høye belastninger, som f.eks. rykkbelastninger, høye temperaturer, og lav hastighet.

Thermyl-Glyde® Worm Gir Olje. Helsyntetisk girolje med DynaGlyde®. Er anbefalt på wormgir der hvor det er høye belastninger, høye temperaturer, og lav hastighet

Thermyl-Tuff® Syntetisk smørefett med Synslide® som skal tåle maks belastninger. Er anbefalt på åpne gir, glideflater, bushings, kuplinger, kabler etc., der hvor det er høye belastninger, høye temperaturer, og lav hastighet

Thread-Glyde™ FDA Matvaregodkjent Anti-Seize fett. Et utmerket produkt for å hindre at komponenter som mutre og bolter blir vanskelige å separere. Er godkjent for bruk der det kan komme i kontakt med matvarer.

Ultra-Performance® Klart FDA smørefett. Klart helsyntetiske smørefett for bruk i utstyr til matvareproduksjon. Et fargeløst H1smørefett basert på aluminium som ikke lager flekker, tørker ikke inn og er biologisk nedbrytbart. Godkjent av USDA for bruk i matvareproduksjonen av kjøtt og fjærkre.

Ultra-Performance® Hvitt FDA smørefett. Hvitt helsyntetiske smørefett for bruk i utstyr til matvareproduksjon. Et aluminiumsbasert hvitt H-1 smørefett. Godkjent av USDA for bruk i matvareproduksjonen av kjøtt og fjærkre. Er laget spesielt for bruk der det kan komme i kontakt med matvarer

Ultra-Performance® smørefett. Helsyntetisk universalfett med Synslide® Et aluminiumsbasert smørefett med meget høy ytelse, som kan brukes til en mengde applikasjoner som lagre og andre friksjonsflater.

Ultra-Performance® smørefett  (32, 46 or 68) med Synslide®. Spesiallaget smørefett for helt unike applikasjoner. Anbefalt for bruk i lagre som operer med høye hastigheter og ved lave temperaturer slik at lettflytende smørefett er nødvendig.

Uni-Chem™ Et superrent helsyntetisk smørefett som ikke lar seg påvirke av kjemikalier og er helt fri for urenheter som ofte kan finnes i andre typer smørefett. Etterlater ikke noen form for avleiringer på friksjonsflatene. Anbefalt for bruk i anvendelser som er meget krevende, som når produkter som nitrogen hydrogen, helium, karbonmonoksid, naturgass, metan, etan, propan, butan, etylen, etc. bearbeides

Uni-Temp™ Helsyntetisk airconditionolje med Synerlec®. En olje som forlenger oljeskiftintervallene med en meget sterk oljefilm som gir overlegen beskyttelse til både roterende, skrue og stempelkompressorer brukt i airconditioning.

VP Preservative Oil 10 En korrosjonshindrende olje. Forhindrer oksidasjon og rust. Anbefalt for bruk når motorer og girbokser eller andre mekaniske systemer skal settes bort og ikke brukes for en stund som for eksempel 1 år eller lengre

Wiresmørefett med Synslide®. Inneholder spesielle kjemikalier som penetrerer og smører slik at det forlenger brukstiden av wire. Det kan anvendes i alle typer temperaturer og arbeidsmiljø, slik som i marine, anlegg og fjell og tunnelarbeid.

Steven Matz Authentic Jersey