Hva fokuserer Royal Purple på

 Royal Purple anstrenger seg for å lage smøremidler som gir den aller beste beskyttelse i forhold til alle andre smøremidler tilgjengelig i dag. Fordi Royal Purple fokuserer hele sin energi på å skape høyteknologiske produkter, så kommer de opp med løsninger som ikke bare er fantastiske i laboratoriet, men også i det virkelig liv, i ditt utstyr

 Myten

  Mange ser på smøremidler som en forbruksartikkel hvor prisen er bestemmende på hva en kjøper. Det er derfor at smøreoljefirmaer som ønsker større markedsandeler er  motivert til å holde produksjonskost-nadene så lave som mulig og på den måten ha lave priser. De er derfor lite innstilt på å gjøre slutt på myten. Det ville bety at de måtte forbedre sine produkter, og på den måten øke sine kostnader og miste sine markedsandeler.

 Royal Purple, imidlertid er klar over at smøremidler ikke er et nødvendig onde, men at maskiners og utstyrs brukstid, vedlikehold og energiforbruk er avhengig av gode smøreprodukter. Som et eksempel så havarerer 54% av lagrene som et resultat av dårlige smøreforhold.

 Hva er hemmeligheten

 Hemmeligheten til Royal Purples evne til å slå ut andre ledene smøreprodukter både syntetiske og mineralske er Synerlec®, hjørnesteinen til hele familien av Royal Purples produktlinje. Synerlec® er Royal Purples unike sammensetning av høyteknologiske tilsetningsmidler, som gir styrke til oljefilmen og gir oljen de gode og unike egenskaper.

Fordelene

Sterkere oljefilm

 Royal Purple Syntetisk Olje med Synerlec reduserer slitasje ved å bære  400 % større belastninger enn andre gode syntetiske og mineralske oljer. Alt utstyr kjører på en veldig tynn oljefilm... det er vedheng og styrke på vår Synerlec film, og det reduserer kraftig på slitasjen og forlenger utstyrets brukstid betraktelig..


 Kontinuerlig beskyttelse

Royal Purple gir kontinuerlig beskyttelse fordi Synerlec® limer seg til metallflatene, selv etter at utstyret har stoppet opp. En tynn film gir  øyeblikkelig smøring til utsatte deler ved oppstart før en full oljefilm kan etableres.

Redusert friksjon

 større bilde 

 

Sparer energi: Royal Purple Syntetisk olje med Synerlec senker friksjonen med opp til 78.7% ifølge Falex nr.1 friksjonstest. Det betyr mindre slitasje og lengre liv på komponentene. Energi spares og det betyr sparte utgifter. Energibesparelser alene, kan være større enn innkjøpsprisen på oljen.

Mindre vibrasjoner

Graden av vibrasjoner er direkte relatert til lagerets tilstand og smøre-produktet. Royal Purple reduserer vibrasjoner kraftig og eksempler fra bruk viser at i løpet av 3 døgn faller vibrasjonene med ca. 95%.

Etter å ha skiftet til Royal Purple Synfilm® GT                                  Større bilde

Begynnelsen på testen

1.5 time senere

3 dager senere

     

 Reduksjon av vibrasjoner forlenger livstiden på utstyr i proposisjon til reduksjon av vibrasjoner. Dette kommer fram som vist på tabellen til høyre. Ifølge "Reliability magazine", så vil en reduksjon av vibrasjoner med 50% i kulelager øke bruks-tiden med hele 700%. I andre typer lagre med så mye som 908%.

 
Resultat av reduksjon på vibrasjoner i brukstid
for div. lagre,
når dynamisk belastning er 
hovedkomponenten.

% reduksjon av vibrasjon

% økning av brukstid på lagre

Kule- lagre

Andre typer lagre

           5 17 19
10 37 42
15 63 72
20 95 110
25 137 161
30 192 228
40 363 449

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Overlegen vannutskilling

Royal Purple Syntetisk olje med Synerlec separerer ut vannet hurtig-ere og forblir tørr. Tørr olje forlenger brukstiden på lagre betydelig. Vann kan med letthet tappes ut fra bunnen på olje reservoaret.

Reduksjon av vannivå fra 500 ppm. til 45 ppm. kan føre en økning av utstyrets brukstid på ca. 400%

Overlegen korrosjons/rustbeskyttelse

Royal Purple Syntetiske olje med Synerlec tilbyr en "dobbel margin" av korrosjon beskyttelse. Den beskytter under bruk og virker som en rustbeskytter når utstyret ikke er i bruk

 

Oljen holder lengre. Royal Purple er 10 ganger mer stabil mot oksidasjon i denne testen. I U.S. Steel/ ASTM D- 2893 lab test, er resultatet sammenligningsbar med et 20 års oljebytte intervall (271 test dager med 0% viskositet økning). Uten forurensninger i oljen, er oksidasjon det eneste mål på oljens holdbarhet i bruk. Royal Purple holder ikke bare lengre enn syntetiske eller mineralbaserte smøreoljer men holdt ut under hele TFOUT testen! Den er ikke bare stabil men den er med på å fjerne avleiring og forurensninger fra tidligere brukte oljer. alt dette betyr mindre oljeskift, renere utstyr og mindre belastning på miljøet


Renere olje

Royal Purples industrielle smøremidler blir filtrert til nivåer som er 150 til 200 ganger renere enn vanlige solgte smøremidler. Renere smøremidler reduserer slitasje og forlenger brukstiden til maskiner og utstyr.

Renheten på vanlig smøreolje
(forstørret 100X)

 

Royal Purple's renhetsgrad
(forstørret 100X)


  Ved å forbedre ISO 4406:99 renhetsgraden på hydraulikkolje fra 20 / 17 til 13 / 11 så vil det forlenge hydraulikksystemets brukstid med 600%. Royal Purple er filtrert til en renhetsgrad på 14 / 13 / 11.

Royal Purples oljeprodukter kommer i nye rene plastfat slik at du alltid får samme kvalitet hver gang.

Legg merke til forskjellen mellom statisk og dynamisk friksjon på Royal Purple oljen og en annen god smøreolje!

 Hva betyr alt dette for deg

Sjekk følgende 12 oljeegenskaper som gir deg optimal uttelling for ditt smøreoljebudsjett:

 1. Maksimal styrke på oljefilm

 2. Stabil ved høye temperaturer

 3. Lav friksjonskoeffisient

 4. Separerer hurtig ut vannet

 5. Miljøvennlig (Inneholder ikke korrosive stoffer)

 6. Gir korrosjons og rustbeskyttelse

 7. Reduserer vibrasjoner

 8. Mye lengre oljeskift intervaller

 9. Reduserer energiforbruk

 10. Er flytende selv i lave temperaturer

 11. Sterk rensende effekt. Holder utstyret rent

 12. Nedsetter slitasjen dramatisk.

Hvorfor? Fordi Royal Purple oppfyller alle disse fordelene i en olje. De fleste andre oljer har maksimalt 5 slike fordeler..... og Royal Purple kommer  best ut i alle 12 !!!. Er det viktig?...... ABSOLUTT !

Les om RP tester

For mer informasjon om Royal Purple oljen og anvendelser vennligst kontakt:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Steven Matz Authentic Jersey